Я задоволена даним Центром.

Центр реабілітаційної медицини Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М.В. Скліфосовського надає допомогу при захворюваннях, після операцій, травм чи поранень.

Мультидисциплінарна команда надає допомогу пацієнтам комплексно.

Після огляду лікарем фізичної та реабілітаційної медицини, завідуючої Центром Іриною Пчелінцевою, підготовкою індивідуального плану лікування та узгодження цілей та задач, пацієнтка Ірина потрапила під нагляд фізичного терапевта Романа Літвінова.

  • Доброго дня. Розкажіть, як Ви потрапили в лікарню, які проблеми були та чи відчуваєте результат роботи команди?

  • Доброго дня! Мене звати Ірина! Я знаходжуся на реабілітації вже десятий день. Прийшла з проблемою болю в шийному відділі хребта, більше справа, було складно піднімати праву руку, турбував біль під лопаткою, біль в спині та в кульшовому суглобі.

З початку занять десь на третьому - четвертому занятті мені стало краще, біль став зменшуватися, м’язовий тонус став краще - я це помітила, стало краще та легше піднімати руку, лежати на правій стороні мені стало можливо та легше, хода також стала трішки краще, потроху зникає кульгавість.

Я задоволена даним Центром, роботою на даному обладнанні. Щиро дякую працівникам.

  • Пане Романе, на якому етапі зараз пацієнтка, який результат з медичної точки зору Ви бачите?

  • Пані Ірина наполегливо займається своїм відновленням, вона активно займається вправами.

Дійсно, з дозованим фізичним навантаженням покращується кровообіг в м’язах, зменшується запалення та спазми. Зменшилась кульгавість та пацієнтка відмічає збільшення рухливості в суглобах, зменшення болю. Ми бачимо позитивну динаміку та впевнені, що пацієнтка і після виписки продовжить відновлюватися в домашніх умовах.

  • Бажаємо усі пацієнтам швидшого та максимального відновлення!

Дякуємо медичному колективу за турботу про здоров’я Українців.

Дякуємо друзям з Німеччини за реабілітаційне обладнання!

Проект «Партнерство між лікарнями - партнери зміцнюють здоров'я» фінансується за рахунок коштів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) https://www.bmz.de/en в рамках грантової програми «Підтримка партнерств в сфері охорони здоров’я» https://hospitalpartnerships.org/...//www.bmz.de/enDeutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) https://www.giz.de/en/html/index.html

http://rehab.pl.ua/

Віталій Шевченко